Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Sura Mare, Sura Mare

Sura Mare, Sura Mare

€125.000

Suprafata: 153 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 3
An constructie: 2024
Data publicare: 22-03-2024

Detalii despre proprietate

Va propun spre vanzare o casa individuala, aceasta este formata din 4 camere, cu 3 bai si pivnita, insumeaza 153 mp utili si a fost recent edificata pe o parcela de 500 mp teren.

Proprietatea se afla in zona de Nord a Sibiului, in Comuna Sura Mare, la doar 5 minute de mers cu masina pana la Prima Shopping Center, Hornbach, Kaufland, Jumbo, KFC etc.

Casa este racordata la utilitati (apa, curent, canalizare iar gazul o sa fie accesibil din vara/toamna acestui an), dispune de o compartimentare excelenta pe cele 3 niveluri (subsol, parter si etaj), astfel: la subsol este o pivnita generoasa de 39 mp utili, la parterul inalt se afla un living luminos cu iesire pe o terasa exterioara de 19 mp, hol, bucatarie separata si baie de serviciu iar la etaj regasim un hol cu casa scarii, 2 bai si 3 camere decomandate, una dintre ele dispune de dressing si baie proprie.

Predarea casei se face la stadiul de cheie la exterior, cu curtea imprejmuita cu gard metalic, acoperis solid cu invelitoare din tigla Bramac, sistem pluvial, termoizolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 ignifugat si tencuiala decorativa siliconata iar la interior se preda la stadiul de alb, cu centrala termica pe gaz, instalatie pentru incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, pereti tencuiti (var-ciment), gletuiti sau tinciuiti, sape autonivelante, instalatii sanitare si electrice.

Casa se poate vinde la stadiul actual din fotografii la pretul de 125.000 euro sau la pretul de 149.000 euro negociabil, la stadiul de alb. (TVA inclus). ID intern: 2182.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare