Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie

Cisnadie, Cisnadie

€159.000

Suprafata: 134 m2
Nr camere: 5
Nr bai: 3
An constructie: 2023
Data publicare: 19-04-2024

Detalii despre proprietate

Comision 0 ! Atum imobiliare va recomanda spre achizitie o casa cu 5 camere in suprafata totala de 160 mp, compusa din Parter+Etaj+Pod, amplasata pe un teren imprejmuit de 278 mp.

Suprafata utila a casei este desfasurata pe Parter+Etaj acestea insumand 134 mp. Parterul este compus din camera de zi 26.84 mp, bucataria inchisa de 12.67 mp, o incapere de 12.17 mp unde poate fi amenajat dinningul, un birou sau chiar un dormitor pentru oaspeti, baia de 3.45 mp prevazuta cu geam pentru aerisire, holul + casa scarii de 12.36 mp si un podest de acces de 4.52 mp prin intermediul caruia se face accesul in casa. Etajul este alcatuit din dormitorul matrimonial de 15.93 mp dotat cu baia proprie de 3.38 mp si dressingul de 2.60 mp, alte doua dormitoare de 12.15 mp si respectiv 12.25 mp, baia de 5.94 mp dotata cu geam care deserveste cele doua dormitoare, hol+casa scarii 12.90 mp si un spatiu de depozitare 1.44 mp. Pentru a va asigura confortul propriei locuinte camerele au fost concepute la inaltimea de 2.80 m.

Separat de suprafata utila amintim si de podul izolat cu vata mienerala, in suprafata egala cu etajul acesta fiind utilizat ca si spatiu de depozitare. La parter se afla si terasa de 13.56 mp de unde se poate admira panorama asupra Cetatii Cisnadioara, la etaj se afla si un balcon de 6.24 mp care va ofera aceeasi priveliste si in care se face accesul din dormitorul matrimonial iar un al doilea balcon de 4.4 mp in care se face accesul dintr-un alt dormitor.

Finisaje standard la interior:

Pereti tencuiti ( tencuiala var-ciment ), gletuiti cu materiale marca Ceresit si zugraviti in lavabila alba;

Instalatii electrice cu tablou general individual si sigurante pentru consumatorii de putere, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet );

Instalatie termica cu centrala proprie in condensatie marca Immergas si senzor de gaz, incalzire in pardoseala parter si etaj cu distribuitor separat pentru fiecare etaj si cablaj pentru termostatare individuala in fiecare camera;

Racorduri apa-canal in baie si bucatarie;

Racord gaz metan in bucatarie;

Instalatie de aer conditionat cu aparat montata pe holul dintre etaje;

Contorizari individuale si contoare montate pentru gaz, curent si apa;

Finisaje standard structura si acoperis:

Elevatie izolata placata cu polistiren extrudat si acoperita cu tencuiala;

Zidarie din caramida Porotherm Wienerberger de 30 cm;

Zidarie dubla intre case 60 cm + izolatie fonica din polistiren extrudat;

Peretii exteriori izolati cu polistiren de 10 cm cu densitatea EPS80 si tencuiala decorativa;

Tamplarie PVC 5 camere marca Salamander, 3 foi de sticla si protectie solara, glafuri interioare si exterioare;

Usa de acces marca Salamander cu izolatie termica si fonica;

Acoperis tip sarpanta cu invelitoare tip tigla din beton marca Bramac ce include tot sistemul de la Bramac ( tigla, hidroizolatie, jgeaburi, burlane si parazapezi );

Curte si parcare: Suprafata libera de teren se va amenaja la cheie, cu gazon, racord exterior pentru apa, garduri cu structura din beton si inchideri metalice vopsite electrostatic, alei pietonale pavate si 2 locuri de parcare amenajate.

Valoarea de achizitie a locuintei la stadiul de alb este de 159.000 euro negociabil sau poate fi predata la cheie la pretul de 180.000 euro care include parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interioare, prize si intrerupatoare , aceasta se poate achzitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1707.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Pereti: Vopsea Lavabila
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare