Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie

Cisnadie, Cisnadie

€500.000

Suprafata: 175 m2
Nr camere: 5
Nr bai: 3
An constructie: 2022
Data publicare: 20-03-2024

Detalii despre proprietate

Casa individuala exclusivista de vanzare in Cisnadie judet Sibiu, aceastra beneficiaza de o curte de 1200 mp, garaj si piscina interioara.

La parter locuinta este compusa din garaj, holul de primire, baie, living, bucatarie si dining, piscina interioara si terasa acoperita. Scarile ne urca la etaj spre zona de noapte ce gazduieste patru dormitoare, doua bai si o terasa superba de 131 mp. Locuinta are suprafata utila distribuita in felul urmator, la parter: living+ bucatarie 63.3 mp, hol 20.1 mp, baie 8.2 mp, debara 2.2 mp, iar pe langa acestea mai avem garajul de 20 mp si piscina 52.4 mp, iar la exterior o terasa acoperita de 45 mp. La etaj avem 4 dormitoare cu urmatoarele dimensiuni 20.7 mp, 17.9 mp, 16.1 mp, 13.9 mp , 2 bai de 3.4 mp fiecare si un hol de 5.3 mp, 3 dormitoare au acces direct pe terasa exterioara de 131 mp iar celalalt dormitor are acces la un balcon de 11.3 mp. Casa beneficiaza de o curte libera pavata si spatiu verde de 960 mp care este imprejmuita cu gard si poarta auto de acces actionata electric.

Predarea acestei case se face la cheie atat exterior cat si interior folosindu-se materiale de cea mai inalta calitate, cu tamplarie PVC, usa de intrare din PVC, racorduri facute la apa-canal, electricitate si gaze, incalzire in pardoseala pe fiecare nivel cu termostat separat pe fiecare incapere, usi de interior marca Portadoors, gresie, faianta, parchet dar si o piscina interioara pregatita pentru noii proprietari.

Zona in care se afla ofera o priveliste superba asupra cetatii Cisnadioara dar si o liniste deplina fiind locul perfect unde sa te retragi dupa o zi tumultoasa.

Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 500.000 euro plus TVA pentru persoanele fizice. ID intern: 1581.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Internet: Fibra Optica, Wireless

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat

Vecinatati

Vecinatati: Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare